Arrangementen om van te genieten

Voor elk wat wils

Kies een van onze populaire arrangementen en geniet van korting op uw verblijf. Zoekt u een specifiek arrangement of wilt u een wijziging aan uw arrangement? Geef dit zeker aan bij de aanvraag van uw boeking.

Wellness Arrangement

Dit arrangement wordt aangeboden in samenwerking met De Beyaertshoeve, een gerenoveerde hoeve waar een volwaardig wellnesscomplex werd ingebouwd dat enkel voor u beschikbaar zal zijn.

Naar wens is dit arrangement uit te breiden met een extra overnachting of een extra uur wellness, massage en/of lichaamsverzorging.

Dit arrangement kan ook als kadobon worden gegeven.

Vanaf 250, – EUR per twee personen

HUWELIJKSNACHT

Beleef uw huwelijksnacht op een unieke locatie. Geniet van onze meest luxueuze kamer, voorzien van bubbels en heerlijk zoets. ‘s Ochtends blijft u gewoon lekker in bed liggen, het ontbijt wordt op bed gebracht.

Vanaf 155, – EUR per twee personen

Arrangement gevonden?

Vraag uw arrangement aan via het onderstaande formulier.

Vermeld uw gewenste data

Het helpt als u een aantal data opgeeft, dit maakt het eenvoudiger voor ons om u sneller te helpen. We werken voor veel arrangementen samen met partners en zijn ook afhankelijk van hun beschikbaarheid. Hoewel we er alles aan doen om uw voorkeursdata in te plannen, kan het door drukte voorkomen dat dit niet mogelijk is.

U kunt ons ook bellen

Voor een snelle afhandeling kunt u ons bellen op 058 62 65 24.

Privacy *