Info, Vragen & Huisregels

Aantal nachten

Minimum 2 nachten, vanaf 3 nachten korting

bij 1 overnachting +10%

Honesty Bar

Oud Moeshof heeft een aantal uitstekende wijnen en streekbieren aan democratische prijzen. Eigen drank kan niet meegebracht worden. Bedankt voor jullie begrip.

Wanneer kan ik inchecken?

Inchecken is mogelijk elke dag tussen 16h en 18h. Tussen 8u30 en 11 uur verzorgen wij voor onze gasten het ontbijt. Tussen 11 uur en 15 uur maken we alle kamers weer netjes voor onze volgende gasten. Mogen wij vragen om deze uren te respecteren?

Indien u echter door onvoorziene omstandigheden toch vroeger of later wenst in te checken, laat het ons zeker weten op 058 62 65 24 of per mail: [email protected].

Wij zorgen dan dat we aanwezig zijn om u te verwelkomen.

Wanneer kan ik uitchecken?

We vragen u vriendelijk om op de laatste dag van uw verblijf de kamer voor 11 uur te verlaten. Zo is er voldoende tijd om de kamer voor de volgende gasten voor te bereiden. Indien u uitzonderlijk vroeg wenst te vertrekken, laat ons dit dan zeker weten.

Wanneer wordt het ontbijt geserveerd?

Elke dag kunt u genieten van het ontbijt tussen 8.30 en 10.30 uur. Geef bij aankomst even aan op welk tijdstip u het liefst komt ontbijten, dan zorgen we dat alles zo vers mogelijk wordt geserveerd. Indien u echter door omstandigheden vroeger wenst te ontbijten, contacteer ons dan vooraf om te bespreken wat mogelijk is.

Wanneer sluit de B&B?

Bed & Breakfast Oud Moeshof is het ganse jaar geopend. U kunt het ganse jaar door een reservatie maken.

Hoe betaal ik best voor mijn verblijf?

Doorgaans kunt u enkel cash betalen. We maken gebruik van payconic, maar hebben ondervonden dat dit niet altijd betrouwbaar werkt. Onze voorkeur gaat uit naar een contante betaling.

Bij annulering binnen de 14 dagen voor aankomst, vragen wij 100% van het bedrag van de eerste nacht.

Wat doe ik met mijn auto?

Oud Moeshof heeft een ruime parking voorzien. Bij aankomst kunt u gewoon het domein oprijden. Er staan bordjes die u tot aan de parking brengen.

Kan ik mijn eigen fiets meebrengen?

Dat kan zeker en vast!

Wist u trouwens dat wij het label van fietsvriendelijke B&B hebben? Wij voorzien een ruime en veilige stalling voor uw fietsen en hebben talrijke kaarten met fietsroutes ter beschikking.

Als u liever een fiets huurt, kunnen wij dit ook voorzien. Vermeld gewoon bij uw reservatie hoeveel fietsen u had gewenst, en we zorgen dat ze klaarstaan.

Wenst u een lunchpakket voor onderweg? Laat ons dit vooraf weten en wij zorgen dat alles voor u klaar staat en dit voor een klein prijsje (20 euro voor 2 personen).

Zijn er uitdrukkelijke huisregels?

  1. Huisdieren zijn niet toegelaten op de hoeve.
  2. De Bed & Breakfast is volledig rookvrij. Wij laten onze gasten graag meegenieten van onze prachtige tuin en omgeving. Roken kan enkel buiten, op de daarvoor voorziene plaatsen.

Wat als ik moet annuleren?

Bij een verblijf vanaf 2 nachten vragen wij, in overleg met u, een voorschot op het totale bedrag. Dit voorschot wordt nooit terugbetaald bij annulering. Het voorschot kan bij een omboeking verrekend worden of kan door middel van een voucher uitgeschreven worden.

Annuleren tot twee weken voor je verblijf is kosteloos (het betaalde voorschot wordt niet terugbetaald, en er wordt geen extra nacht als kosten aangerekend).Het betaalde voorschot kan later verrekend worden bij een nieuwe boeking of uitgeschreven worden dmv een voucher.

Bij annuleren tussen de twee weken en de dag voor je verblijf, zal het voorschot worden ingehouden en wordt de eerste nacht volledig aangerekend als  extra administratieve kosten.

Bij annuleren de dag van de aankomst zal het volledige bedrag aangerekend worden.

De kinderen komen ook mee?

Kinderen zijn bij ons zeker welkom ! Onze kamer Rosa is ruim genoeg voor een gezin met 2 kinderen (jonger dan 18 jaar). Een comfortabele slaapbank is aanwezig voor max. 2 kinderen. Neem contact op om de meerprijs te weten van de derde en vierde persoon op de kamer.

Op aanvraag is ook een kinderplooibedje beschikbaar. Vraag naar meer info bij uw boeking.

Hoog tijd om even tot rust te komen